ILoveCheeseUA  /  Каталог сирів  /  М'які сири  /  Камамбер гриль Президент 60%

Камамбер гриль Президент 60%

Камамбер гриль, багет з хрусткою скоринкою, келих вина або кухоль пива – смачна картина. В упаковці два сира, зручно – одне кружальце кожному!




Країна:
Польша
Молоко:
Коров'яче
Дозрівання:
від 8 до 14 днів
Вага нетто:
180 гр
Жирність:
60%

0.00

Камамбер гриль створений для запікання – під щільною скоринкою, він стає тягучий, з масляною текстурою, а вершковий, злегка пікантний смак з ароматом грибів та горіха, стає ще більш відчутним.

Камамбер – сир з давньою історією, вважається, що рік його народження – 1791-й. Він став популярний завдяки нормандській селянці Марі Арель, яка стала готувати Камамбер, а їй рецепт сиру дістався як вдячність від монаха, якого Марі врятувала підчас Великої французької революції.

Скоринка Камамберу вкрита білою пліснявою, вона утворюється завдяки грибку Penicillum camemberti, та є їстівною. При запіканні на відкритому вогню, скоринка надійно захищає сирну м’якоть.

Головне, що для запеченого Камамберу не існує жодних сезонних обмежень – хоч на решітці гриля готуй під жарким сонечком, хоч вдома в духовці, під повільно падаючий сніг за вікном. Завжди доречно та смачно!


Поєднання з вином та їжею

Овочі, фрукти, багет, соус з журавлини, Каберне Совіньон, Ріоха, India Pale Ale (IPA).
Соус з журавлини і Камамбер гриль – це фантастика, як вони чудово смакують разом, сміливо готуйте соус або купуйте сир та насолоджуйтесь.
Як їсти запечений сир? Крім хрусткого багету, тягучу м’якоть Камамберу, можна їсти з дольками яблука, беріть тверде з кислинкою, або візьміть моркву і стебла селери, та наріжте їх на невеликі палички, якими буде зручно їсти тягучий сир.
Ви можете запікати Камамбер прямо на решітці на грилі, головне не пошкодьте скоринку, або вдома в духовці, з сухофруктами або часниковим маслом – буде однаково смачно. Тут вже справа смаку.
Що взяти краще з напоїв до Камамберу? Це залежить від компанії. Можете обрати червоні вина – Каберне Совіньон або Ріоха. Або спробуйте подати до Камамбер гриль India Pale Ale, Scotch Ale, Stout або Porter – їх насичені смаки будуть чудово доповнювати сир.
Камамбер гриль – це як синонім теплих і щасливих миттєвостей, з ним завжди добре.

Рецепти з продуктом