ILoveCheeseUA  /  Рецепти сирних страв  /  Десерти  /  Шоколадний пиріг з маскарпоне

Шоколадний пиріг з маскарпоне

Смачний десерт для всієї родини з легким сиром Маскарпоне.


1. Розігрійте духовку до 200 °C.

2. Вершкове масло і шоколад розтопіть, перемішайте і остудіть.

3. У міксері на високій швидкості збийте три яйця і 150 г цукру до пишної білої піни.

4. Зменшіть швидкість до середньої і влийте теплу шоколадну масу. На мінімальній швидкості по одній ложці додайте борошно з розпушувачем. Вимкніть міксер, коли маса стане однорідною.

5. Збийте маскарпоне з рештою яєць, цукром і ванільним екстрактом.

6. Змастіть форму вершковим маслом і присипте борошном. Викладіть на дно трьома шарами: половину шоколадної маси, начинку з маскарпоне і знову шоколадну масу.

7. Поставте форму в духовку на 1 годину

Інгредієнти:

  • Чорний шоколад 200 г
  • Масло вершкове President 200 г
  • Курячі яйця 5 шт.
  • Борошно 140 г
  • Сир Маскарпоне Galbani 500 г
  • Екстракт ванільний 1 ч. л.
  • Розпушувач 1 ч. л.

Кількість порцій:
6
Підготовка:
30 хвилин
Приготування:
60 хвилин