Вишуканий м’який сир Камамбер, чудовий компаньйон для вечора з шампанським або просекко.Вишуканий м’який сир Камамбер, чудовий компаньйон для вечора з шампанським або просекко.
Камамбер де Кампань – це сир з ніжним, м’яким, вершковим “серцем”, яке захищає тверда скоринка з білою пліснявою, вона з’являється завдяки грибку Penicillum camemberti. У Камамбера витончений грибний смак з тонкими нотками горіху.
Камамбер – сир з давньою історією, вважається, що рік його народження – 1791-й. Він став популярний завдяки нормандській селянці Марі Арель, яка стала готувати Камамбер, а їй рецепт сиру дістався як вдячність від монаха, якого Марі врятувала підчас Великої французької революції.
Сир готують у формі кружальця та запаковують у фірмову дерев’яну коробочку з тонкого шпону. Вона була винайдена в 1890-му році, і в свій час, зробила цей витончений сир доступним для доставки по всьому світу.
Камамбер має сертифікат АСО, що контролює справжність французького походження сиру, а відповідно, і дотримання класичного рецепту приготування. Камамбер де Кампань, як і інші сири, які пройшли перевірку часом, не змінює своєї рецептури, форми та особливостей пакування століттями.
Каберне Совіньон, Ріоха, Просекко, Cava, виноград, джеми, горішки.
Джем – чудове доповнення до сирів Камамбер де Кампань, а також можливість цікаво провести час з друзями-гурманами. Ви можете придбати маленькі баночки джему з цікавими смаками: томат з білим шоколадом, роза, інжир, карпатське варення з шишок тощо. Кожен зможе знайти свого смакового фаворита.
З напоїв пропонуємо вам спробувати іспанську Cava. Ігристі вина взагалі чудово компонує до Камамберу. Або завжди можна взяти зрозумілу “сирну класику” – Каберне Совіньон чи Ріоха.