ILoveCheeseUA  /  Рецепти сирних страв  /  Гарячі страви  /  Суп з плавленим сиром та печерицями

Суп з плавленим сиром та печерицями

Поживний та смачний суп в плавленого сиру.


  1. Підготуємо каструлю, наповнимо її питною водою і поставимо на вогонь для закипання. Картоплю необхідно очистити, ретельно помити і порізати на кубики середньої величини.
  2. Моркву очищаємо миємо й натираємо на крупній тертці. Печериці миємо й нарізаємо на тонкі пластини.
  3. Обсмажуємо моркву та печериці хвилин п’ять до золотистого кольору грибів.
  4. Обсмажені моркву та печериці додаємо в суп і варимо його до повної готовності картоплі. Як тільки картопля у супі буде готова – додаємо плавлений сир. Варимо суп ще п’ять хвилин до повного розчинення сиру в рідині.
  5. Зелень петрушки дрібно рубаємо. Два зубчика часнику подрібнюємо в часниковому пресі. Гострий перець ріжемо тонкими кільцями (попередньо видаливши з нього насіння). Готовий суп знімаємо з вогню, солимо за смаком і заправляємо зеленню і часником.

Інгредієнти:

  • 90-100 г  вершкового плавленого сиру Президент ;
  •  одна морква;
  •  картопля (4 невеликі картоплини з розрахунку на 1,5 л води) ;
  •  два зубчики чесноку;
  •  невелика частина гострого перцю; зелень петрушки; лавровий лист;
  • сіль;
  •  гриби (150 г свіжих печериць).

Кількість порцій:
4
Підготовка:
10 хвилин
Приготування:
15 хвилин