Поживний та смачний суп в плавленого сиру.
- Підготуємо каструлю, наповнимо її питною водою і поставимо на вогонь для закипання. Картоплю необхідно очистити, ретельно помити і порізати на кубики середньої величини.
- Моркву очищаємо миємо й натираємо на крупній тертці. Печериці миємо й нарізаємо на тонкі пластини.
- Обсмажуємо моркву та печериці хвилин п’ять до золотистого кольору грибів.
- Обсмажені моркву та печериці додаємо в суп і варимо його до повної готовності картоплі. Як тільки картопля у супі буде готова – додаємо плавлений сир. Варимо суп ще п’ять хвилин до повного розчинення сиру в рідині.
- Зелень петрушки дрібно рубаємо. Два зубчика часнику подрібнюємо в часниковому пресі. Гострий перець ріжемо тонкими кільцями (попередньо видаливши з нього насіння). Готовий суп знімаємо з вогню, солимо за смаком і заправляємо зеленню і часником.
Інгредієнти:
- 90-100 г вершкового плавленого сиру Президент ;
- одна морква;
- картопля (4 невеликі картоплини з розрахунку на 1,5 л води) ;
- два зубчики чесноку;
- невелика частина гострого перцю; зелень петрушки; лавровий лист;
- сіль;
- гриби (150 г свіжих печериць).
Кількість порцій:
4
Підготовка:
10 хвилин
Приготування:
15 хвилин