Маринована моцарела з пряними травами здивує та порадує оригінальним смаком кожного сиромана!
Нарізаємо часник тоненькими скибочками. На розігрітій пательні прогріваємо оливкову олію. Дрібно нарізаємо пряні трави і перець чилі. Далі змішуємо всі інгредієнти для маринаду, додаємо оливкову олію, часник, сіль, оцет та добре перемішуємо. Заливаємо пряною олією шматочки сиру, перемішуємо. Перекладаємо сир з маринадом в контейнер або банку, щільно закриваємо кришкою і поміщаємо в холодильник на ніч.
Інгредієнти:
Моцарела – 250 г
Оливкова олія – 100 мл
Суміш пряних трав (петрушка, базилік, розмарин, чебрець) – 2 ст. л.
Часник – 3 зубчики
Цедра половини лимона
Перець горошком – 7 шт.
Лавровий лист – 1 шт.
Сіль – 1/2 ч. л.
Перець чилі – 1/2 ч. л.
Бальзамічний оцет за смаком