ILoveCheeseUA  /  Рецепти сирних страв  /  Гарячі страви  /  Піцца

Піцца


  1. Розвести дріжджі в теплій воді, всипати 2 столові ложки борошна і дати підійти протягом 30 хвилин.
  2. Додати 4 столові ложки олії, 1 чайну ложку солі, всипати борошно, що залишилося і влити теплу воду.
  3. Вимісити тісто, залишити його на 1 годину у теплому місці.
  4. Зробити з тіста коржик, змастити її маслом, розкласти нарізані кружальцями помідори, зверху – сир моцарелла (шматочками), посолити, поперчити. Посипати пармезаном, зеленню базиліка, полити оливковою олією.
  5. Випікати в нагрітій духовці до рум’яної скоринки – сир повинен розплавитися і стати золотистим

Інгредієнти:

Пшеничне борошно 250 г

Оливкова олія 7 столових ложок

Сухі дріжджі 20 г

Сіль за смаком

Вода 100 мл

Помідори 200 г

Перець чорний мелений за смаком

Листя зеленого базиліка 50 г

Сир моцарелла 200 г

Тертий сир пармезан


Кількість порцій:
1
Підготовка:
15 хвилин
Приготування:
10 хвилин