ILoveCheeseUA  /  Рецепти сирних блюд  /  Гарячі блюда  /  Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами та сиром Корреджіо – для справжніх шанувальників італійського кулінарного мистецтва


Дрібно нарізаємо часник та обсмажуємо протягом хвилини в оливковій олії. До часнику додаємо нарізані гриби та обсмажуємо протягом десяти хвилин.

До готової суміші додаємо рис та обсмажуємо його до прозорості. Вливаємо вино і чекаємо, поки воно випарується.

Далі заливаємо рис курячим бульйоном і стежимо, щоб бульйон повністю не випарувався. Готовність рису має бути стану аль денте.

Після того, як рис приготується, додаємо до нього натертий сир.

Інгредієнти:

Рис – 200 г

Білі гриби – 100 г

Курячий бульйон – 1 л

Оливкова олія – 50 мл

Біле сухе вино – 50 мл

Сир Корреджіо Президент – 100 г

Часник – 1 зубчик

Сіль за смаком


Кількість порцій:
4
Підготовка:
15 хвилин
Приготування:
30 хвилин

Використані в рецепті продукти