ILoveCheeseUA  /  Рецепти сирних блюд  /  Гарячі блюда  /  Запечений камамбер з овочами-гриль

Запечений камамбер з овочами-гриль

Вишукана гаряча закуска з сиру камамбер для вечірки с друзями.


  1. Приготуйте маринад. Для цього змішайте оливкову олію (5ст.л.), лимонний сік (2ст.л.), два нарізані зубчика часника та листочки з гілочки розмарину.
  2. Наріжте овочі  кружальцями товщиною  1 см, солодкий  перець наріжте широкими смужками. Покладіть овочі в пакет і полийте маринадом. Зав’яжіть пакет , потрусіть його і залиште  на 10 хв.
  3. Обсмажте овочі з двох сторін на решітці гриль. Прекладіть овочі на тарілку, але залиште  вільне місце у середині тарілки.
  4. Тепер сир – загорніть Камамбер в 2 шари пергаменту, покладіть на решітку і запікайте 10-15 хв. Сир має стати м’яким під скоринкою.
  5. Перекладіть його на тарілку з овочами  і надріжте поверхню, щоб розплавлений Камамбер розтікся по ним. Їжте все гарячим, так смачніше.

Інгредієнти:

Сир камамбер гриль ТМ Президент – 1 упак

Середній цукіні – 1 шт

Великий баклажан – 1 шт

Солодкі різнокольорові перці – 2 шт

Для маринаду:

2 зубчика чесноку

1 маленька розмарину

5 ст. л. оливкового масла

2 ст. л. лимоного соку

Сіль, перець за смаком


Кількість порцій:
2
Підготовка:
10 хвилин
Приготування:
15 хвилин

Використані в рецепті продукти