Класичне несолоне масло для листового тіста та круасанів.
Президент Профессіонель є членом «Товариства Кращих Працівників Франції» та супроводжує майстрів пекарів та кондитерів по всьому світу. Завдяки своїм знанням та навичкам, а також завдяки вмінню підбирати сировину, майстри пекарі та кондитери є активними учасниками та амбасадорами французького кулінарного мистецтва.
Масло особливим чином адаптоване для роботи майстрів. Текстура масла Президент Профессіонель щільна та еластична для полегшення роботи. Точка плавлення жиру піднята до 34-38°С та регулюється протягом всього року.
Переваги масла Президент Профессіонель 82%:
- Стабільне протягом року, як влітку так і взимку.
- Витримує високу температуру на робочому місці
- Швидко стає таким же піддатливим, як і тісто, щоб швидко розкатувати
- Не кришиться, не ламається
- Шари розкатаного тіста цільні, не рвані
Круасани, Віденська випічка та листове тісто добре розкатане, одночасно легке та пухке, тануче всередині та хрустке і золотисте ззовні.
Рекомендації щодо використання: для пом’якшення пропустити лист масла через машину для розкатки тіста.
Смак круасанів на пряму залежить від навичок маслоробів Президент Профессіонель.