Солонуватий сир з горіховим смаком – Гран Густо ідеально підійде як закуска-аперитив під вермут. Він вийшов таким смачним, що навіть дав назву цілій категорії італійських твердих теркових сирів.
Дехто вважає Гран Густо онуком пармезану, вони дійсно родичі і дещо схожі, але Гран Густо – це абсолютно самодостатній твердий сир. Його колір варіюється від благородного білого до солом’яного. Гран Густо має дещо більш солонуватий смак за пармезан, це пікантний сир з горіховим присмаком. Для виробництва 1 кг сиру потрібно 17 літрів молока.
Вермут, червоне сухе вино, Бароло, Барбареско, Брунелло ді Монтальчіно, прошутто, салати, соуси.
Запашні італійські вермути з ароматами полину, польових трав та прянощів, чудово доповнює довгий горіховий післясмак Грана Падано. Цей тандем може бути вишуканим доповненням вашого романтичного вечора або посиденьок з друзями. Приємні та смачні спогади, от що дійсно має цінність.
Тертий або нарізаний тоненькими слайсама Грана Падано, чудово доповнить салати типу “Цезар”, салати з різноманітної зелені та легких соусів.
А як захочете подати вино, то до Грана Падано підійдуть щільні червоні сухі вина з багатим букетом смаків, з Грана Падано вони складуть чудову смакову пару.