Грана Падано має солонуватий, пікантний смак з легким горіховим відтінком. Смак сиру нагадує Парміджано Реджано, але виробляється не тільки в регіоні Емілія-Романья, а й в інших областях Італії.
Як і Парміджано Реджано, Grana Padano має багатовікову історію.
Виняткова якість цього сиру, який є основним продуктом практично на кожному столі в Італії, походить від інгредієнтів і часу старіння або дозрівання.
Кастеллі є одним з найбільших виробників Грана Падано.
Це твердий сир, виготовлений з коров’ячого молока, і навіть його назва говорить про його «зернистість» і тверду текстуру, які досягаються завдяки тривалому процесу дозрівання.
Шкірка темно-жовтого кольору, а фірмовий знак підтверджує, що якість контролюється Консорціумом Грана Падано.