Leerdammer – 100% голландський сир виготовлений унікальним способом, який надає йому приголомшливого смаку – м’якого, горіхового та вершкового
Країна:
Нідерланди
Молоко:
Коров'яче
Дозрівання:
6 тижнів
Вага нетто:
100 г
Жирність:
45%
Зручний формат для швидкого приготування бутербродів, сирної тарілки та просто перекусів з насолодою.
LEERDAMMER® природно багатий кальцієм і білком. Підходить для вегетаріанців. Це сир без лактози (вміст лактози менше 0,01г на 100г сиру).
LEERDAMMER® виготовляється в Голландії з молока місцевих ферм, від корів, які вільно випасаються на пасовищах (мінімум 120 днів на рік не менш 6 годин на день)
Запакований у зручну та безпечну упаковку, яка легко закривається повторно та на 100% придатна для вторинної переробки.