Легка в приготуванні та смачна страва з сумішшю сирів Ле Блю та Парміджано.
1. Розберіть броколі на суцвіття і варіть у підсоленій воді 7-10 хвилин.
2. Поки броколі вариться, приготуйте сирний соус. Поставте на дуже слабкий вогонь сотейник. Покладіть у нього сир Ле Блю, вершкове масло та вершки, натріть Парміджано Реджано і додайте дрібку чорного перцю. Помішуйте віночком, поки сир не розплавиться і соус не стане однорідним. Щойно соус буде готовий, влийте трохи оливкової олії та перемішайте.
3. Готову броколі розкладіть по тарілках і полийте сирним соусом. Подавайте відразу, поки страва гаряча.
Інгредієнти:
- Броколі 1 кг
- Сир Ле Блю President 50 г
- Сир Парміджано Реджано Galbani 50 г
- Вершкове масло President 50 г
- Жирні вершки President 35% 100 мл
- Оливкова олія extra virgin
- Свіжомелений чорний перець
- Сіль
Кількість порцій:
4
Підготовка:
25 хвилин
Приготування:
10 хвилин