Вишуканий французький десерт з ніжним сиром
- Приготуйте мигдалевий коржик: у миску насипте пелюстки мигдалю, влийте яєчний білок, насипте цукрову пудру.
- Стручок ванілі треба розрізати вздовж, але ріжте не до кінця, і зворотним боком ножа проведіть уздовж по стручку. Отримані зернятка покладіть в масу, перемішайте.
- На лист кондитерського паперу за допомогою формочки прямокутної форми викладіть коржики завтовшки 4-5 мм.
- Поставте в духовку запікатися на 10-12 хв при температурі 170 °С. Готові коржики треба остудити при кімнатній температурі, потім обережно зняти з пергаменту.
- Приготуйте крем: сир Маскарпоне покладіть у миску, влийте вершки і збийте міксером на малих обертах.
- Засипте цукрову пудру і перемішайте ще раз. Крем покладіть в кондитерський мішок з великою насадкою “Зірка”. На один мигдалевий корж видавіть крем у вигляді трояндочок по всьому периметру і прикрасьте ягодами. Накрийте другим коржем, видавіть крем посередині і поставте по 4 трояндочки по краях, в середині прикрасьте ягодами і листочками м’яти.
- Посипте страву через маленьке сито цукровою пудрою та задекоруйте мільфей м’ятою.
Інгредієнти:
- 125 г мигдалевих пелюсток
- 3 яєчні білки
- 60 г цукрової пудри
- 5 г стручкової ванілі
- 500 г сир Маскарпоне Galbani
- 200 мл вершків 33%
- 60 г цукрової пудри
- 200 г ягід на ваш смак
- цукрова пудра для прикраси
- м’ята для прикраси
Кількість порцій:
4
Підготовка:
30 хвилин
Приготування:
30 хвилин