- Розвести дріжджі в теплій воді, всипати 2 столові ложки борошна і дати підійти протягом 30 хвилин.
- Додати 4 столові ложки олії, 1 чайну ложку солі, всипати борошно, що залишилося і влити теплу воду.
- Вимісити тісто, залишити його на 1 годину у теплому місці.
- Зробити з тіста коржик, змастити її маслом, розкласти нарізані кружальцями помідори, зверху – сир моцарелла (шматочками), посолити, поперчити. Посипати пармезаном, зеленню базиліка, полити оливковою олією.
- Випікати в нагрітій духовці до рум’яної скоринки – сир повинен розплавитися і стати золотистим
Інгредієнти:
Пшеничне борошно 250 г
Оливкова олія 7 столових ложок
Сухі дріжджі 20 г
Сіль за смаком
Вода 100 мл
Помідори 200 г
Перець чорний мелений за смаком
Листя зеленого базиліка 50 г
Сир моцарелла 200 г
Тертий сир пармезан
Кількість порцій:
1
Підготовка:
15 хвилин
Приготування:
10 хвилин