ILoveCheeseUA  /  Рецепти сирних страв  /  Десерти  /  Ягідна лазанья з сиром

Ягідна лазанья з сиром

Авторський рецепт Тетяни Троян


  1. Сир змішуємо з яйцями, сметаною, цукром і ваніллю.
  2. Перебиваємо блендером до однорідності.
  3. У форму для випікання викладаємо шар лавашу, поливаємо кремом і посипаємо ягодами.
  4. Так формуємо лазанью на скільки у вас вистачить продуктів (на цю кількість інгредієнтів – орієнтовно 5 шарів).
  5. Випікаємо 25-35 хвилин при температурі 170°C.

Інгредієнти:

  • 350 г сиру кисломолочного President 5 %
  • 3 ст. л. сметани President 20%
  • 3 яйця
  • 4-5 ст. л. цукру
  • ваніль
  • 1 упаковка лавашу
  • 400 – 500 г ягід

Кількість порцій:
4
Підготовка:
10 хвилин
Приготування:
40 хвилин