Авторський рецепт Тетяни Троян
- Сир змішуємо з яйцями, сметаною, цукром і ваніллю.
- Перебиваємо блендером до однорідності.
- У форму для випікання викладаємо шар лавашу, поливаємо кремом і посипаємо ягодами.
- Так формуємо лазанью на скільки у вас вистачить продуктів (на цю кількість інгредієнтів – орієнтовно 5 шарів).
- Випікаємо 25-35 хвилин при температурі 170°C.
Інгредієнти:
- 350 г сиру кисломолочного President 5 %
- 3 ст. л. сметани President 20%
- 3 яйця
- 4-5 ст. л. цукру
- ваніль
- 1 упаковка лавашу
- 400 – 500 г ягід
Кількість порцій:
4
Підготовка:
10 хвилин
Приготування:
40 хвилин