Рецепт від фуд-блогера Валентини Хомайко
- Варимо картоплю в мундирі.
- Теплу картоплю чистимо і перетираємо через сито. Так само перетираємо через сито і сир. Окремо збиваємо жовтки і білки.
Далі все просто: змішуємо картоплю з маслом, натертою цедрою одного лимона, розпушувачем. - Додаємо перетертий сир і змішуємо зі збитими жовтками з цукром.
- Далі обережно вводимо збиті білки. Для зручності весь об‘єм цукру розділяємо між жовтками і білками.
Випікати при температурі 165°C-170°C протягом 40 хвилин. - Після випікання потрібно дати сирнику повністю охолонути.
- Потім прикрасити глазур’ю
Інгредієнти:
- 500 г сиру President «Творожна традиція» 9%
- 100 г вершкового масла President
- 3 яйця
- 100 г цукру
- 2 картоплі (150 г)
- 1 ст. л. лимонної цедри
- 1 ч. л. розпушувача
- родзинки або вишні.
Для глазурі
- 50 г вершкового масла President
- 1 столова цукру
- 5 ст. л. вершків
- 2-3 ст. л. молока
- 3 ст. л. какао
Кількість порцій:
4
Підготовка:
20 хвилин
Приготування:
60 хвилин
Використані в рецепті продукти