ILoveCheeseUA  /  Рецепти сирних страв  /  Гарячі страви  /  Равіолі з сиром, шпинатом і фундуком

Равіолі з сиром, шпинатом і фундуком

Рецепт від шеф-кухаря Івана Мілановича


Тісто

  1. Відокремити жовтки, змішати їх з олією
  2. Для початку ввести 110 г борошна, перемішати. Тісто має вийти досить щільним, проте еластичним.
  3. За потреби додайте ще трохи борошна.
  4.  Замотати в плівку, дати відпочити 10-15 хвилин при кімнатній температурі
  5. Розкачати максимально тонко.

Начинка

  1. Сир перетерти через сито
  2. Шпинат припустити на сковороді з невеликою кількістю олії буквально 1 хвилину на помірному вогні.
  3. Фундук підсушити на сухій сковороді та почистити, крупно порубати.
  4. Поєднати інгредієнти.

Усе перебити блендером до однорідності та процідити через сито. Довести до смаку.

Скріпіть равіолі квадратиками, як у мене, або кружечками, змастіть внутрішній край жовтком, щоб тісто не розповзлося, коли будете варити равіолі.

Равіолі зі свіжого тіста відварюються у злегка підсоленій воді лпротягом 4-5 хвилин.

 

 

Інгредієнти:

Тісто

  • Борошно – 110-120 г
  • Жовток – 5 шт
  • Оливкова олія – ​​10 мл

Начинка

  • Сир President “Творожна Традиція” 9% – 200 г
  • Шпинат свіжий – 40 г
  • Фундук – 60 г
  • Сіль, цукор, перець за смаком

СОУС

  • Яєчний жовток – 2 шт (зварені та протерті)
  • Оливкова олія – ​​1 ст.л
  • Лимонний сік – 1 ст.л
  • Грецький йогурт – 150 г
  • Великий пучок різної зелені (в мене петрушка, шпинат, зелена цибуля, м’ята)
  • Сіль / перець / цукор – на смак
  • Зубчик часнику – 1 невеликий

 

 


Кількість порцій:
4
Підготовка:
40 хвилин
Приготування:
10 хвилин

Використані в рецепті продукти