Різотто з білими грибами та сиром Корреджіо – для справжніх шанувальників італійського кулінарного мистецтва
Дрібно нарізаємо часник та обсмажуємо протягом хвилини в оливковій олії. До часнику додаємо нарізані гриби та обсмажуємо протягом десяти хвилин.
До готової суміші додаємо рис та обсмажуємо його до прозорості. Вливаємо вино і чекаємо, поки воно випарується.
Далі заливаємо рис курячим бульйоном і стежимо, щоб бульйон повністю не випарувався. Готовність рису має бути стану аль денте.
Після того, як рис приготується, додаємо до нього натертий сир.
Інгредієнти:
Рис – 200 г
Білі гриби – 100 г
Курячий бульйон – 1 л
Оливкова олія – 50 мл
Біле сухе вино – 50 мл
Сир Корреджіо Президент – 100 г
Часник – 1 зубчик
Сіль за смаком
Кількість порцій:
4
Підготовка:
15 хвилин
Приготування:
30 хвилин