Вишукана закуска з рисового паперу і ніжного м’якого сиру
- Підготуйте начинку: помийте і наріжте соломкою однакового розміру половину цибулі-порею, моркву і цукіні. Обсмажте їх в пательні вок на оливковій олії холодного віджиму, потім додайте соєвий соус. Нехай соєвий соус трохи випарується, після чого все треба охолодити. Потім наріжте соломкою в’ялені помідори, а сир Моцарела – товстими паличками.
- Підготуйте миску з чебрецем і орегано й іншу миску – з холодною водою. Розріжте кожен рисовий лист на 4 частини, занурте в холодну воду і трохи розмочіть. Обваляйте палички сиру Моцарела в травах і розкладіть все інгредієнти на робочій поверхні для приготування ролів нем.
- На робочу поверхню покладіть одну чверть розм’якшеного листа і вздовж одного краю розкладіть невелику кількість обсмажених овочів, покладіть смужку в’яленого помідора і паличку сиру Моцарела; туго скрутіть. Повторіть те ж саме з рештою інгредієнтів.
- Потім викладіть всі роли нем на тацю, накрийте рушником або харчовою плівкою і поставте в холодильник на 30 хвилин.
- У каструлі розігрійте арахісову олію і обережно викладіть в неї роли.
- Готуйте на сильному вогні до утворення золотистої скоринки. Подавайте теплими на листі салату або ж роли нем для подачі можна загорнути в листя салату.
Інгредієнти:
- 4 листи рисового паперу діаметром 25 см
- 250 г сиру Моцарела максі Galbani
- 1/2 цибулі-порею
- 2 моркви
- 2 цукіні
- одна невелика склянка солоного соєвого соусу
- 4 в’ялені помідори
- 50 г свіжого чебрецю
- арахісова олія для смаження
Кількість порцій:
6
Підготовка:
30 хвилин
Приготування:
40 хвилин