ILoveCheeseUA  /  Рецепти сирних страв  /  Закуски  /  Роли нем з сиром Моцарела і травами

Роли нем з сиром Моцарела і травами

Вишукана закуска з рисового паперу і ніжного м’якого сиру


  1. Підготуйте начинку: помийте і наріжте соломкою однакового розміру половину цибулі-порею, моркву і цукіні. Обсмажте їх в пательні вок на оливковій олії холодного віджиму, потім додайте соєвий соус. Нехай соєвий соус трохи випарується, після чого все треба охолодити. Потім наріжте соломкою в’ялені помідори, а сир Моцарела – товстими паличками.
  2. Підготуйте миску з чебрецем і орегано й іншу миску – з холодною водою. Розріжте кожен рисовий лист на 4 частини, занурте в холодну воду і трохи розмочіть. Обваляйте палички сиру Моцарела в травах і розкладіть все інгредієнти на робочій поверхні для приготування ролів нем.
  3. На робочу поверхню покладіть одну чверть розм’якшеного листа і вздовж одного краю розкладіть невелику кількість обсмажених овочів, покладіть смужку в’яленого помідора і паличку сиру Моцарела; туго скрутіть. Повторіть те ж саме з рештою інгредієнтів.
  4. Потім викладіть всі роли нем на тацю, накрийте рушником або харчовою плівкою і поставте в холодильник на 30 хвилин.
  5. У каструлі розігрійте арахісову олію і обережно викладіть в неї роли.
  6. Готуйте на сильному вогні до утворення золотистої скоринки. Подавайте теплими на листі салату або ж роли нем для подачі можна загорнути в листя салату.

Інгредієнти:

  • 4 листи рисового паперу діаметром 25 см
  • 250 г сиру Моцарела максі Galbani
  • 1/2 цибулі-порею
  • 2 моркви
  • 2 цукіні
  • одна невелика склянка солоного соєвого соусу
  • 4 в’ялені помідори
  • 50 г свіжого чебрецю
  • арахісова олія для смаження

Кількість порцій:
6
Підготовка:
30 хвилин
Приготування:
40 хвилин