Оригінальний салат з м’яким молодим сиром і бородінським хлібом
- Вимийте буряки, загорніть кожен у фольгу і запікайте в духовці, розігрітій до 200 °С до м’якості (зазвичай достатньо 40 хв).
- Остудіть, очистіть і наріжте тонкими (3 мм) кружечками.
- Також наріжте Моцарелу. Збийте блендером соняшникову олію з кропом, додавши дрібку солі.
- Красиво викладіть Моцарелу і буряк на тарілки трохи внапуск по колу, чергуючи з листочками мангольда. Полийте зверху кроповою олією, приправте свіжомеленим чорним перцем, дайте настоятися 5 хв. Подавайте з бородінським хлібом.
Інгредієнти:
- 1 упаковка сиру Моцарела максі Galbani (250 г)
- 2 маленькі молоді буряки
- 4 скибочки бородінського хліба
- 4-5 гілочок кропу
- 70 мл нерафінованої соняшникової олії
- сіль, мелений чорний перець
- листочки буряків (мангольд) для прикраси
Кількість порцій:
2
Підготовка:
40 хвилин
Приготування:
20 хвилин