ILoveCheeseUA  /  Рецепти сирних страв  /  Салати  /  Салат капрезе «по-російськи»

Салат капрезе «по-російськи»

Оригінальний салат з м’яким молодим сиром і бородінським хлібом


  1. Вимийте буряки, загорніть кожен у фольгу і запікайте в духовці, розігрітій до 200 °С до м’якості (зазвичай достатньо 40 хв).
  2. Остудіть, очистіть і наріжте тонкими (3 мм) кружечками.
  3. Також наріжте Моцарелу. Збийте блендером соняшникову олію з кропом, додавши дрібку солі.
  4. Красиво викладіть Моцарелу і буряк на тарілки трохи внапуск по колу, чергуючи з листочками мангольда. Полийте зверху кроповою олією, приправте свіжомеленим чорним перцем, дайте настоятися 5 хв. Подавайте з бородінським хлібом.

Інгредієнти:

  • 1 упаковка сиру Моцарела максі Galbani (250 г)
  • 2 маленькі молоді буряки
  • 4 скибочки бородінського хліба
  • 4-5 гілочок кропу
  • 70 мл нерафінованої соняшникової олії
  • сіль, мелений чорний перець
  • листочки буряків (мангольд) для прикраси

Кількість порцій:
2
Підготовка:
40 хвилин
Приготування:
20 хвилин