Легкий салат в італійському стилі з молодим сиром і руколою
- У броколі треба відрізати стебло так, щоб залишилися тільки верхівки (стебло можна використовувати для супів). Розберіть броколі на дрібні суцвіття.
- Для заправки збийте всі інгредієнти виделкою, третину заправки відразу змішайте з броколі і дайте настоятися 15 хв.
- Злийте з Моцарели рідину. Збризніть заправкою, приправте свіжомеленим перцем.
- Обсушіть помідори від олії і наріжте тонкими смужками. Паростки квасолі також нарізаємо. Якщо паростки занадто довгі, розріжте їх навпіл.
- Розкладіть руколу по тарілках, зверху викладіть паростки, полийте заправкою. На паростки викладіть Моцарелу, броколі і в’ялені помідори. Посипте насінням і подавайте.
Інгредієнти:
- 1 упаковка (150 г) Моцарели міні Galbani
- 1 невеликий качанчик броколі
- 150 г паростків квасолі золотавої
- по 50 г очищеного смаженого насіння гарбуза і соняшнику
- 50 г в’ялених помідорів в олії
- 100 г руколи
- Для заправки:
- сік 1 рожевого грейпфрута
- 1 ст. л. меду
- 2 ст. л. оливкової олії extra virgin
- сіль, мелений чорний перець
Кількість порцій:
4
Підготовка:
15 хвилин
Приготування:
10 хвилин