ILoveCheeseUA  /  Рецепти сирних страв  /  Салати  /  Салат з Моцарелою і броколі

Салат з Моцарелою і броколі

Легкий салат в італійському стилі з молодим сиром і руколою


  1. У броколі треба відрізати стебло так, щоб залишилися тільки верхівки (стебло можна використовувати для супів). Розберіть броколі на дрібні суцвіття.
  2. Для заправки збийте всі інгредієнти виделкою, третину заправки відразу змішайте з броколі і дайте настоятися 15 хв.
  3. Злийте з Моцарели рідину. Збризніть заправкою, приправте свіжомеленим перцем.
  4. Обсушіть помідори від олії і наріжте тонкими смужками. Паростки квасолі також нарізаємо. Якщо паростки занадто довгі, розріжте їх навпіл.
  5. Розкладіть руколу по тарілках, зверху викладіть паростки, полийте заправкою. На паростки викладіть Моцарелу, броколі і в’ялені помідори. Посипте насінням і подавайте.

Інгредієнти:

  • 1 упаковка (150 г) Моцарели міні Galbani
  • 1 невеликий качанчик броколі
  • 150 г паростків квасолі золотавої
  • по 50 г очищеного смаженого насіння гарбуза і соняшнику
  • 50 г в’ялених помідорів в олії
  • 100 г руколи
  • Для заправки:
  • сік 1 рожевого грейпфрута
  • 1 ст. л. меду
  • 2 ст. л. оливкової олії extra virgin
  • сіль, мелений чорний перець

Кількість порцій:
4
Підготовка:
15 хвилин
Приготування:
10 хвилин