ILoveCheeseUA  /  Рецепти сирних страв  /  Салати  /  Салат з тунцем, Моцарелою і солодким червоним перцем

Салат з тунцем, Моцарелою і солодким червоним перцем

Смачний салат з м’яким сиром і рибою в середземноморському стилі


  1. Перець вимити, обсушити, запікати в духовці 15 хвилин при температурі 180 ° C.
  2. Вимити і нарізати томати, нарізати Моцарелу і злити з тунця рідину. Гарячий перець перекласти в алюмінієву ємність і накрити харчовою плівкою. Дати постояти 10 хвилин, потім обережно зняти шкірку і видалити насіння. М’якоть нарізати тонкими смужками.
  3. Викласти перець і тунець на тарілку, розкласти томати і Моцарелу.
  4. У невеликій мисці змішати подрібнені каперси, анчоуси і базилік. Додати дрібку солі і білий перець, влити бальзамічний оцет. Добре перемішати. Повільно влити оливкову олію, постійно збиваючи віничком. Полити салат заправкою.

Інгредієнти:

  • 1 упаковка сиру Моцарела Galbani 125 г
  • 1 упаковка помідорів чері
  • 150 г тунця
  • 1 червоний солодкий перець
  • 50 г каперсів
  • 2 анчоуси в олії
  • 6 листочків базиліку
  • 1 ст. л. бальзамічного оцту

Кількість порцій:
4
Підготовка:
30 хвилин
Приготування:
15 хвилин