Смачний салат з м’яким сиром і рибою в середземноморському стилі
- Перець вимити, обсушити, запікати в духовці 15 хвилин при температурі 180 ° C.
- Вимити і нарізати томати, нарізати Моцарелу і злити з тунця рідину. Гарячий перець перекласти в алюмінієву ємність і накрити харчовою плівкою. Дати постояти 10 хвилин, потім обережно зняти шкірку і видалити насіння. М’якоть нарізати тонкими смужками.
- Викласти перець і тунець на тарілку, розкласти томати і Моцарелу.
- У невеликій мисці змішати подрібнені каперси, анчоуси і базилік. Додати дрібку солі і білий перець, влити бальзамічний оцет. Добре перемішати. Повільно влити оливкову олію, постійно збиваючи віничком. Полити салат заправкою.
Інгредієнти:
- 1 упаковка сиру Моцарела Galbani 125 г
- 1 упаковка помідорів чері
- 150 г тунця
- 1 червоний солодкий перець
- 50 г каперсів
- 2 анчоуси в олії
- 6 листочків базиліку
- 1 ст. л. бальзамічного оцту
Кількість порцій:
4
Підготовка:
30 хвилин
Приготування:
15 хвилин