Смачний десерт для всієї родини з легким сиром Маскарпоне.
1. Розігрійте духовку до 200 °C.
2. Вершкове масло і шоколад розтопіть, перемішайте і остудіть.
3. У міксері на високій швидкості збийте три яйця і 150 г цукру до пишної білої піни.
4. Зменшіть швидкість до середньої і влийте теплу шоколадну масу. На мінімальній швидкості по одній ложці додайте борошно з розпушувачем. Вимкніть міксер, коли маса стане однорідною.
5. Збийте маскарпоне з рештою яєць, цукром і ванільним екстрактом.
6. Змастіть форму вершковим маслом і присипте борошном. Викладіть на дно трьома шарами: половину шоколадної маси, начинку з маскарпоне і знову шоколадну масу.
7. Поставте форму в духовку на 1 годину
Інгредієнти:
- Чорний шоколад 200 г
- Масло вершкове President 200 г
- Курячі яйця 5 шт.
- Борошно 140 г
- Сир Маскарпоне Galbani 500 г
- Екстракт ванільний 1 ч. л.
- Розпушувач 1 ч. л.
Кількість порцій:
6
Підготовка:
30 хвилин
Приготування:
60 хвилин