ILoveCheeseUA  /  Рецепти сирних страв  /  Закуски  /  Святкові канапе

Святкові канапе

Закуска з м’яким молодим сиром на святковий стіл


  1. Приготуйте соус для овочевих канапе: петрушку і кріп вимити, обсушити і дрібно нарізати, часник очистити і подрібнити. Змішайте 3 ст. л. вершкового масла з часником і зеленню.
  2. Приготуйте соус для рибних канапе: салат розберіть на листя, помийте, обсушіть і тонко наріжте, натріть на дрібній тертці цедру лимона, з м’якоті вичавіть сік, змішайте 3 ст. л. масла з подрібненим салатом, цедрою і соком лимона.
  3. Приготуйте соус для м’ясних канапе: кінзу вимити, обсушити і подрібнити, в майонез додати кетчуп і кінзу, перемішати.
  4. Вимийте помідор, огірок і редис, наріжте огірок півкільцями, помідор, яйця, редис, маслини – тонкими кружальцями. М’ясні вироби і рибу наріжте невеликими шматочками.
  5. З білого хліба зніміть скоринку. Наріжте м’якуш довгими пластинами завтовшки 4-5 мм. Третину хлібних пластин треба намастити тонким шаром соусу з часником, третину – соусом з лимоном, хліб, який залишився – соусом для м’ясних канапе.

Інгредієнти:

  • 100 г Моцарели міні Galbani
  • 2 яйця, зварених круто
  • 1 упаковка томатів чері
  • 2 ст. л. майонезу
  • по 100 г рибної та м’ясної нарізки
  • маслини без кісточок
  • 1 огірок
  • 1 багет
  • сік і цедра 1/2 лимона
  • 1 пучок петрушки
  • 1 зубчик часнику
  • 1 ст. л. кетчупу
  • 1 пучок кропу
  • 2-3 шт. редису
  • 1 качан салату айсберг
  • 150 г вершкового масла
  • 3 гілочки кінзи

Кількість порцій:
4
Підготовка:
10 хвилин
Приготування:
20 хвилин