Закуска з м’яким молодим сиром на святковий стіл
- Приготуйте соус для овочевих канапе: петрушку і кріп вимити, обсушити і дрібно нарізати, часник очистити і подрібнити. Змішайте 3 ст. л. вершкового масла з часником і зеленню.
- Приготуйте соус для рибних канапе: салат розберіть на листя, помийте, обсушіть і тонко наріжте, натріть на дрібній тертці цедру лимона, з м’якоті вичавіть сік, змішайте 3 ст. л. масла з подрібненим салатом, цедрою і соком лимона.
- Приготуйте соус для м’ясних канапе: кінзу вимити, обсушити і подрібнити, в майонез додати кетчуп і кінзу, перемішати.
- Вимийте помідор, огірок і редис, наріжте огірок півкільцями, помідор, яйця, редис, маслини – тонкими кружальцями. М’ясні вироби і рибу наріжте невеликими шматочками.
- З білого хліба зніміть скоринку. Наріжте м’якуш довгими пластинами завтовшки 4-5 мм. Третину хлібних пластин треба намастити тонким шаром соусу з часником, третину – соусом з лимоном, хліб, який залишився – соусом для м’ясних канапе.
Інгредієнти:
- 100 г Моцарели міні Galbani
- 2 яйця, зварених круто
- 1 упаковка томатів чері
- 2 ст. л. майонезу
- по 100 г рибної та м’ясної нарізки
- маслини без кісточок
- 1 огірок
- 1 багет
- сік і цедра 1/2 лимона
- 1 пучок петрушки
- 1 зубчик часнику
- 1 ст. л. кетчупу
- 1 пучок кропу
- 2-3 шт. редису
- 1 качан салату айсберг
- 150 г вершкового масла
- 3 гілочки кінзи
Кількість порцій:
4
Підготовка:
10 хвилин
Приготування:
20 хвилин