ILoveCheeseUA  /  Рецепти сирних страв  /  Десерти  /  Тарт з ніжним кремом

Тарт з ніжним кремом

Смачний відкритий пиріг з начинкою всередині з ніжного сиру


  1. Подрібніть печиво в крихту.
  2. Додайте цукор, розтоплене масло і ретельно перемішайте.
  3. Викладіть масу в підготовлену форму. Рівномірно розподіліть, зробіть бортики і ущільніть.
  4. Випікайте при 180°C близько 10-15 хвилин.
  5. Дайте основі повністю охолонути.
  6. Збийте Маскарпоне з пудрою, ваніліном і цедрою лимона, додайте збиті вершки.
  7. Викладіть крем поверх основи, рівномірно розподіліть його і дайте охолонути (3 години).
  8. При подачі прикрасьте ягодами і м’ятою.

Інгредієнти:

  • 200 г солодких крекерів
  • 85 г вершкового масла
  • 35 г коричневого цукру
  • 180 мл збитих вершків
  • 400 г Маскарпоне Galbani
  • цукрова пудра за смаком
  • ванілін на кінчику ножа
  • 1 ч.л. цедри лимона
  • полуниця, червона смородина, м’ята

Кількість порцій:
6
Підготовка:
20 хвилин
Приготування:
30 хвилин