Смачний відкритий пиріг з начинкою всередині з ніжного сиру
- Подрібніть печиво в крихту.
- Додайте цукор, розтоплене масло і ретельно перемішайте.
- Викладіть масу в підготовлену форму. Рівномірно розподіліть, зробіть бортики і ущільніть.
- Випікайте при 180°C близько 10-15 хвилин.
- Дайте основі повністю охолонути.
- Збийте Маскарпоне з пудрою, ваніліном і цедрою лимона, додайте збиті вершки.
- Викладіть крем поверх основи, рівномірно розподіліть його і дайте охолонути (3 години).
- При подачі прикрасьте ягодами і м’ятою.
Інгредієнти:
- 200 г солодких крекерів
- 85 г вершкового масла
- 35 г коричневого цукру
- 180 мл збитих вершків
- 400 г Маскарпоне Galbani
- цукрова пудра за смаком
- ванілін на кінчику ножа
- 1 ч.л. цедри лимона
- полуниця, червона смородина, м’ята
Кількість порцій:
6
Підготовка:
20 хвилин
Приготування:
30 хвилин