Повітряний десерт на основі вершкового сиру
- Поріжте ананас і манго на маленькі кубики одного розміру.
- Змішайте блендером сир маскарпоне з яйцями і цукром. Викладіть частина крему і трохи манго на дно келихів або склянок, додайте трохи крему, а потім нарізаний кубиками ананас, зверху додайте крем, що залишився.
- Прикрасьте гілочкою м’яти. Подавайте десерт охолодженим.
Інгредієнти:
- 350 г сиру Маскарпоне Galbani
- 3 яйця
- 100 г цукру
- 200 г ананаса, нарізаного кубиками
- 3 манго
- кілька листочків м’яти
Кількість порцій:
4
Підготовка:
10 хвилин
Приготування:
20 хвилин
Використані в рецепті продукти