ILoveCheeseUA  /  Рецепти сирних страв  /  Випічка  /  Вертута з сиром і шпинатом

Вертута з сиром і шпинатом

Рецепт від шеф-кухаря Володимира Ярославського


  1. Цибулю нарізаємо кубиками та обсмажуємо на вершковому маслі.
  2. Потім додаємо нарізане листя шпинату (або заморожений шпинат) і смажимо доти, поки шпинат не стане м’яким.
    Додаємо сіль, віджатий сир President, чорний перець, яйце і перемішуємо. Вийшло 600 г начинки.
    2 листи витяжного тіста промащуємо розтопленим вершковим маслом. Обов’язково робіть це на рушнику!
    Далі викладаємо половинку начинки на край тіста та закручуємо рулетом.
  3. Повторюємо цю процедуру з іншими 2-ма листами тіста і залишком начинки.
  4. Форму 28 см трохи змащуємо маслом, викладаємо один рулет, потім другий, формуючи «равлика».
    Випікаємо при температурі 200 °C приблизно 35-40 хвилин.

Інгредієнти:

  • 4 листи тіста «Філо»
  • 350 г сиру “Творожна традиція” President
  • 250 г листя шпинату
  • 1 цибулина
  • 50 г вершкового масла President (для смаження цибулі)
  • 50 г масла (для промазування тіста)
  • 1 яйце

Кількість порцій:
6
Підготовка:
10 хвилин
Приготування:
60 хвилин

Використані в рецепті продукти