Рецепт від шеф-кухаря Володимира Ярославського
- Цибулю нарізаємо кубиками та обсмажуємо на вершковому маслі.
- Потім додаємо нарізане листя шпинату (або заморожений шпинат) і смажимо доти, поки шпинат не стане м’яким.
Додаємо сіль, віджатий сир President, чорний перець, яйце і перемішуємо. Вийшло 600 г начинки.
2 листи витяжного тіста промащуємо розтопленим вершковим маслом. Обов’язково робіть це на рушнику!
Далі викладаємо половинку начинки на край тіста та закручуємо рулетом. - Повторюємо цю процедуру з іншими 2-ма листами тіста і залишком начинки.
- Форму 28 см трохи змащуємо маслом, викладаємо один рулет, потім другий, формуючи «равлика».
Випікаємо при температурі 200 °C приблизно 35-40 хвилин.
Інгредієнти:
- 4 листи тіста «Філо»
- 350 г сиру “Творожна традиція” President
- 250 г листя шпинату
- 1 цибулина
- 50 г вершкового масла President (для смаження цибулі)
- 50 г масла (для промазування тіста)
- 1 яйце
Кількість порцій:
6
Підготовка:
10 хвилин
Приготування:
60 хвилин
Використані в рецепті продукти