Легка і смачна закуска з м’яким молодим сиром
- Розріжте перці навпіл, видаліть насіння. Змастіть шкірку оливковою олією. Запечіть перці під розігрітим грилем до темних підпалин.
- Покладіть запечені перці в миску, затягніть плівкою, остудіть і очистіть. М’якоть наріжте тонкими смужками.
- Цукіні тонко наріжте і трохи присмажте на сухій розігрітій пательні-гриль. Збризніть лимонним соком і оливковою олією, трохи посоліть і поперчіть.
- Наріжте Моцарелу тонкими скибочками. Також наріжте помідори.
- Всі підготовлені продукти викладіть шарами, приправляючи овочі оливковою олією, сіллю і перцем. Полийте песто, прикрасьте базиліком і подавайте.
Інгредієнти:
- 2 кульки Моцарели Galbani по 125 г
- 2 червоні солодкі перці
- 1 середній цукіні
- 4 бакинські помідори
- 2 ст. л. базилікового песто
- лимонний сік
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
Кількість порцій:
4
Підготовка:
15 хвилин
Приготування:
30 хвилин