Вишукана гаряча закуска з сиру камамбер для вечірки с друзями.
- Приготуйте маринад. Для цього змішайте оливкову олію (5ст.л.), лимонний сік (2ст.л.), два нарізані зубчика часника та листочки з гілочки розмарину.
- Наріжте овочі кружальцями товщиною 1 см, солодкий перець наріжте широкими смужками. Покладіть овочі в пакет і полийте маринадом. Зав’яжіть пакет , потрусіть його і залиште на 10 хв.
- Обсмажте овочі з двох сторін на решітці гриль. Прекладіть овочі на тарілку, але залиште вільне місце у середині тарілки.
- Тепер сир – загорніть Камамбер в 2 шари пергаменту, покладіть на решітку і запікайте 10-15 хв. Сир має стати м’яким під скоринкою.
- Перекладіть його на тарілку з овочами і надріжте поверхню, щоб розплавлений Камамбер розтікся по ним. Їжте все гарячим, так смачніше.
Інгредієнти:
Сир камамбер гриль ТМ Президент – 1 упак
Середній цукіні – 1 шт
Великий баклажан – 1 шт
Солодкі різнокольорові перці – 2 шт
Для маринаду:
2 зубчика чесноку
1 маленька розмарину
5 ст. л. оливкового масла
2 ст. л. лимоного соку
Сіль, перець за смаком
Кількість порцій:
2
Підготовка:
10 хвилин
Приготування:
15 хвилин