ILoveCheeseUA  /  Рецепти сирних страв  /  Закуски  /  Запечений камамбер

Запечений камамбер

Що може бути смачнішим за камамбер? Лише запечений камамбер!


Сир розпаковуємо, але з формочки не виймаємо. Це допоможе зберегти його форму під час запікання.
Спочатку робимо на поверхні сиру декілька неглибоких надрізів. В кожен надріз вкладаємо горіх, розмарин та нарізані маслини.
Далі змішуємо білий бальзамічний оцет, оливкову олію та мед. Перчимо за смаком. Цим соусом поливаємо сир і відправляємо в духовку на 10-15 хвилин. Готовий сир краще за все подавати з багетом.

Інгредієнти:

Камамбер – 1 шт (350 г)
Cвіжий розмарин – гілочка
Оливкова олія – 1 ст.л.
Оцет білий бальзамічний – 1 ч.л.
Горіхи волоські – 4 шт.
Мед – 1 ч.л.
Маслини – 4 шт
Перець чорний молотий
Багет


Кількість порцій:
2
Підготовка:
10 хвилин
Приготування:
15 хвилин

Використані в рецепті продукти